donderdag 14 augustus 2014

Blokker stapt in nieuw winkelconcept



Blokker start vandaag met een uitgebreid servicepunt in de winkel waar klanten online bestelde producten, kunnen ophalen en terugbrengen. Daarnaast beschikken winkelmedewerkers over een tablet waarmee klanten vanuit de winkel online bestellingen kunnen doen. De tablets kunnen ook gebruikt worden om extra informatie te bieden.


Voor de nieuwe gelanceerde pilotwinkels werkt Blokker samen met PostNL. Op het servicepunt in de Blokker pilotwinkels kan de klant de online bestelde Blokker-producten afhalen, maar ook andere online-bestellingen ophalen en retourneren. Ook kan de klant pakketjes versturen bij dit PostNL Pakketpunt.

De nieuwe winkelformule van Blokker is vandaag gelanceerd in het filiaal aan de Jodenbreestraat in Amsterdam. De komende tijd zullen zes pilotwinkels worden geopend in Eindhoven, Alkmaar, Nijmegen, Alphen a/d Rijn en op de Maasstraat in Amsterdam.

De producten zijn ingedeeld in acht ‘werelden’, zodat de consument makkelijk door de winkel wordt geleid en snel het juiste product kan vinden. Het assortiment is verder uitgebreid met 24Kitchen-artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten