dinsdag 27 januari 2015

Shopping2020 sluit af met een boek en een wiki

Onderzoeksprogramma Shopping2020 heeft het boek ShoppingTomorrow gepubliceerd, waarmee retailers hun winkel kunnen klaarstomen voor de toekomst. Voorzitter Ed Nijpels van Thuiswinkel.org overhandigde  tijdens de Webwinkel Vakdagen het eerste exemplaar aan ceo Daniel Ropers van bol.com. 

Ook Tweede Kamerlid Kees Verhoeven (D66) en rector magnificus Miša Džoljić van Nyenrode Business Universiteit ontvingen een exemplaar. Het boek ShoppingTomorrow is het resultaat van twee jaar onderzoek en praktijkervaring van dertig expertgroepen die de volledige e-commercesector in Nederland vertegenwoordigen. Centraal stond de vraag: ‘Hoe winkelt de consument in 2020 en hoe kan B2C verkopend ondernemend Nederland succesvol inspelen op de grote veranderingen die gaan komen?’ 

Retailers vinden het boek duidelijke adviezen en tips waarmee ze zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Wat zijn bijvoorbeeld de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de customer journey? En hoe kunt u de consument van de toekomst blijven bereiken? Het boek besteedt aandacht onder meer cross-border e-commerce, het creëren van een omnichannel organisatie en -architectuur, relevante wetgeving en belastingen, en het belang van branding en experience. 

Bestel het boek 
Belangstellenden kunnen het boek ShoppingTomorrow voor 34,95 euro bestellen via https://www.shoppingtomorrow.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten