dinsdag 17 november 2015

EasyToys, de webshop met erotisch speelgoed, bedient de klant nog dezelfde dag!

EasyToys, de speelgoedwinkel voor volwassenen gevestigd in Veendam start in samenwerking met PostNL een nieuwe dienst. Vanaf 16 november 2015 is dezelfde dag levering mogelijk. EasyToys is een van de grootste aanbieders van erotisch speelgoed en uitdagende lingerie in Nederland. Met deze nieuwe dienst is onze webshop de eerste in de branche en laat hiermee concurrenten zoals Willie en Pabo achter zich.


Consumenten kunnen ervoor kiezen om artikelen welke voor 12:00 uur besteld zijn dezelfde dag nog thuis te laten leveren. De bestelde artikelen worden dan tussen 18:00 uur en 21:30 uur ’s avonds thuisbezorgd. Deze dienst is uitermate geschikt voor onze branche. Dezelfde dag nog geleverd, zorgt namelijk voor extra spanning en nieuwsgierigheid en vervult de behoefte van de klanten om meteen het product te ontvangen en gebruiken. ‘Zelfde dag levering’ stelt de klant in staat om dezelfde dag nog de partner te verrassen of zichzelf te verwennen met een spannend seksspeeltje of spannende lingerie!
Stel je voor: je hebt ’s avonds onverwachts een zinderende date met iemand die houdt van een spannend spel of je wilt jouw partner verrassen met een uitdagend lingeriesetje. Of je bent jullie trouwdag of Valentijnsdag vergeten en zoekt last minute nog een origineel en opwindend cadeau. Alle  voorbehoedsmiddelen of seksspeeltjes worden dezelfde dag nog thuis bezorgd. EasyToys helpt jou om de dag toch nog tot een romantisch succes te maken!

PostNL heeft de afgelopen maanden de bezorgdienst uitvoerig getest onder consumenten en dat was een groot succes! De vraag van consumenten naar een snelle levering groeit enorm. Lange levertijden zijn niet meer van deze tijd. Kijk bijvoorbeeld naar de ‘same day delivery’ van Uber in de Verenigde Staten. De markt blijft in beweging en nu kan ook Nederland zich meten op e-commerce gebied. "Het uitbreiden van onze service met de wensen van onze consumenten staat altijd centraal", aldus eigenaar Eric Idema. "De consument bepaalt de markt en snelle levering hoort daarbij, juist ook zelfde dag levering"

EasyToys.nl is een van de webshops van EDC Internet B.V. EDC is een afkorting voor European Distribution Centre en is acht jaar geleden begonnen thuis op de zolderkamer bij CEO Eric Idema. Inmiddels is EDC Internet B.V. gevestigd in een voormalig pand van PostNL in Veendam en onderhand werken er ruim 50 medewerkers bij EDC Internet. We zijn actief in acht landen. Jaarlijks worden meer dan 300.000 pakketten verscheept vanuit een warehouse van ruim 7400m2.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten